Misyon-Vizyon

Misyon-Vizyon

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Aşçılık Programı Misyonu:

Yiyecek ve içecek hizmetleri alanında güncel gelişmeleri takip edebilen, yiyecek üretimi ve sunumu ile mutfak yönetimini sağlayabilen, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, üreten ve paylaşan, özgüveni yüksek, araştırma, sorgulama ve çözümleme yeteneğine sahip, sosyal sorumlulukları gelişmiş, vatanını ve milletini seven, etik değerlere, çalışma ilkelerine ve kalite güvencesi süreçlerine bağlı, bilimi insanlık ve çevre yararına kullanma bilincini taşıyan evrensel nitelikte aşçılar yetiştirmektir.

 

Aşçılık Programı Vizyonu:

Yiyecek ve içecek alanındaki iç ve dış paydaşlarımızla birlikte, kalite güvencesi kültürünü yaygınlaştıran, bilim ve teknolojiden sosyal etkinliklere kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün çalışmaların yapıldığı, doğal kaynaklar ve bölgesel değerler ile ilgili fırsatlardan yararlanarak bilimsel, teknolojik ve ekonomik gelişmelere ve bölgenin gelişimine katkıda bulunabilen, ulusal ve uluslararası düzeyde çağı ve akademik yenilikleri takip eden, akademik ve etik değerlerden ödün vermeyen bir yönetim anlayışına sahip, yiyecek içecek sektörü tarafından tercih edilen nitelikli ve mesleki sorumluluklarının bilincinde bireylerin yetiştirildiği öncü bir program olmaktır.