Teknofest Anadolu Takımımız Finalde Üniversitemizi Temsil Edecek

Devrek MYO Bilgisayar Programcılığı programı öğretim elemanımız Öğr. Gör. Nevzat Olgun’un akademik danışmanlığını yaptığı Anadolu takımının AK-RO isimli projesi TEKNOFEST finalinde üniversitemizi temsil edecek.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla 21- 26 Eylül 2021 İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenecek olan TEKNOFEST havacılık, uzay ve teknoloji festivalinde, Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması İleri Seviye yarışmasında Devrek MYO Bilgisayar Programcılığı programı öğretim elemanımız Öğr. Gör. Nevzat Olgun’un akademik danışmanlığını yaptığı Anadolu takımının AK-RO isimli projesi yapılan proje ön tasarım raporu ve proje detay raporu aşamalarından sonra final yarışmasına kalmaya ve üniversitemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Yarışmada içinde bulunduğumuz Endüstri 4.0 dönemi ve sonrası için, fabrika iç lojistiğinde veya depolarda kullanılabilecek kendisine atanmış yollarda hareket edip, belirli yükleri noktadan noktaya taşıyan otonom çalışan bir güdümlü robot yapılması hedeflenmektedir.

Anadolu Takımı üyeleri Furkan Doğan (Elektrik-Elektronik Mühendisliği), Kübra Özbay (Matematik), Esra Demiray’ı(Biyomedikal Mühendisliği)  tebrik ediyor, 21- 26 Eylül 2021tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenecek olan TEKNOFEST 2021 final etabında başarılarının devamını diliyoruz.

Takım Üye Bilgileri

Ad/Soyad