Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık ve Turizm Otel İşletmeciliği Programları öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları “Zonguldak Kültürü Yemekleriyle Canlanıyor” adlı Sosyal Sorumluluk Projesi etkinlikleri bugün Devrek Kampüste gerçekleştirildi. Zonguldak’ın yöresel yemeklerinden oluşan menü Devrek Protokolüne ve misafirlerine ikram edildi. Öğrenciler yaptıkları yemekleri sunmadan önce anlatarak yemeklerin tanıtımlarını yaptılar. 14:30’da ise ikinci etkinlik olarak “yemek yarışması” düzenlendi. Yarışmada “cevizli kömeç” ve “malay mancar” olmak üzere iki kategoride Devrekli hanımlar yarıştılar. Jürinin değerlendirmeleri neticesinde yarışmaya katılan herkese Devrek esnafının katkılarıyla hediyeler verildi. Yemek organizasyonunda destek sağlayan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ve Devrek Belediyesi’ne, katkı sağlayan esnaflara teşekkür edildi. Yüksekokul Müdürü, Yrd.Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU öğrencilerimizin hazırladığı bu etkinliğe desteklerinden ve katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkürlerini sunarak, yerel aktörler, halk ve yüksekokulun bir araya gelip güzel ilişkilerin kurulmasının çok kıymetli olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin devamının sağlanacağını belirtti.