Mutfak Etkinlikleri serisinin ikincisi gerçekleştirildi

Mutfak Etkinlikleri serisinin ikincisi gerçekleştirildi

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Aşçılık Programı ve Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen ZBEÜ Mutfak Etkinlikleri Serisinin ikincisi olan “Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Yemek Pişirme Yöntemleri” adlı söyleşi gerçekleştirildi.

ZBEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen söyleşiye Diyetisyen Merve Özdil konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide pişirme yöntemlerinin sağlığa etkileri, en sağlıklı pişirme yöntemleri, besin maddeleri gruplandırmalarına uygun pişirme teknikleri, aşçıların yemek pişirme konusunda dikkat etmeleri gereken faktörler gibi konular üzerine konuşuldu. Etkinlik sonunda Öğr. Gör. Mustafa Gökyar tarafından Dyt. Merve Özdil’e teşekkür belgesi takdim edildi


Yayınlanma Tarihi : 25.10.2023