Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen Mutfak Etkinlikleri Serisinin 6’ncısı “Profesyonel Bıçak Eğitimi” adlı seminer ile tamamlandı.
ZBEÜ Devrek MYO konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde Türkiye’nin en büyük bıçak üreticilerinden biri olan Pirge markasının Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil tarafından bıçak üretim süreci, bıçaklarda olması gereken özellikler, sektörde kullanılan bıçak çeşitleri ve özellikleri, bıçak bileme teknikleri, bıçak bakımı ve temizliği gibi konularda bilgiler verildi. Seminer öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla son buldu.



