Emekliye ayrılacak olan personelimizle vedalaştık (30.06.2020)

ZBEÜN Devrek Meslek Yüksekokulu’nda 2003 yılından bu yana görev yapan ve 11 Temmuzda emekliye ayrılacak olan personelimiz Dursun Önder, yıllardır birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları, akademik ve idari kadro ile vedalaştı.

30.06.2020 tarihinde Devrek Kampüsü bahçesinde akademik ve idari personel bir araya geldi ve 11 Temmuzda emekliye ayrılacak olan mesai arkadaşları Dursun Önder ile vedalaştılar. Ayrıca Önder’e emeklerinden dolayı Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Söylemez tarafından teşekkür belgesi verildi. 11 Temmuz’da emekliye ayrılacak olan personelimiz Dursun Önder’e, kurumumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir emeklilik hayatı geçirmesini dileriz.