Ekmek Üretim Teknolojisi Konferansı

Ekmek Üretim Teknolojisi Konferansı

Küçült Yazı Tipi Büyüt

09.11.2017 tarihinde İrek Gıda tarafından yüksekokulumuz konferans salonunda Aşçılık programı öğrencilere yönelik “Ekmeklik Un Teknolojisi” konulu konferans ve workshop etkinliği gerçekleştirildi.

İreks Gıda bölge müdürü Hasan Keten, satış sorumlusu Alper Aksu ve demo şefi Özkan Gündüz tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, endüstriyel un çeşitleri, kaliteli ekmek yapımı, ekmek yapımında dikkat edilmesi gereken unsurlar, ekmek yapımında kullanılan demirbaş ve sarf malzemeler, sektörde yapılan yenilikçi ekmekler (artisan, ciabatta, roll, francala, baugette vb.) gibi konular hakkında bilgiler verildi. Bilgilendirmenin ardından uygulama mutfağında çeşitli endüstriyel unlar kullanılarak öğrenciler ile birlikte ekmek yapımı gerçekleştirildi.



Yayınlanma Tarihi : 10.11.2017