Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), Devrek Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından 7’nci Mutfak Etkinlikleri Serisi kapsamında “Ekol Food ile Sushi Workshopu” gerçekleştirildi.
ZBEÜ Devrek MYO Aşçılık Mutfağında gerçekleştirilen Workshop’ta Ekol Food Eğitmen Şefi Harun Can Gürbüz eğitmen olarak yer aldı. Uygulama kapsamında maki, oromaki, nigari, california roll gibi sushi çeşitleri hazırlandı. Etkinlik sonunda Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Kazkondu tarafından Ekol Food Eğitmen Şefi Harun Can Gürbüz’e teşekkür belgesi takdim edildi.