Aşçılık Programı öğrencilerimiz gönül sofrası kurmaya devam ediyor

Aşçılık Programı öğrencilerimiz gönül sofrası kurmaya devam ediyor

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde depremzede vatandaşlarımıza yemek desteği sağlamak için kurulan Gönül Mutfağı etkinliğine öğrencilerimiz katkı vermeye devam ediyor. 

Yüksekokulumuz Aşçılık programında öğrenim gören 22 gönüllü öğrencimiz ve mezunumuz İskenderun Öğrenci Yurdu mutfağında “Gönül Mutfağı” etkinliğine katıldılar. Günde ortalama 60.000 kişilik iftarlık ve sahurluk öğün yemeklerinin hazırlanmasına destek olan öğrencilerimiz Hatay bölgesindeki depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışıyorlar. Tanınmış şefler Türev Uludağ ve Ebru Baybara Demir ile birlikte 22 Mart- 26 Nisan tarihleri arasında Ramazan ayı boyunca çalışan ve çalışacak olan öğrenci ve mezunlarımıza duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.



Yayınlanma Tarihi : 17.04.2023