BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Sercan KADAM “Lezzetin İzinde” Adlı Televizyon Programında Jüri Üyesi Olarak Yer Aldı

BEUN Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Sercan KADAM “Lezzetin İzinde” Adlı Televizyon Programında Jüri Üyesi Olarak Yer Aldı

Küçült Yazı Tipi Büyüt
Devrek'in tescilli yöresel lezzeti Devrek Cevizli Kömeci, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan ve Teoman Ege'nin yönetmenlik ve sunuculuğunu üstlendiği "Lezzetin İzinde" programının çekimleriyle ulusal çapta tanıtıldı.

Program kapsamında Devrek ilçesinin genel tanıtımının yanı sıra, özellikle Devrek Cevizli Kömeci'nin yapımına yönelik heyecanlı bir yarışma düzenlendi. İki yarışmacı, Devrek Cevizli Kömeci'nin tarihi bilgilerini de aktararak, tüm ayrıntılarıyla ürünlerini hazırlayarak kıyasıya mücadele etti.

Yarışmanın jüri üyeliğini üstlenen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Aşçılık Programı Öğr. Gör. Sercan Kadam, Devrek Cevizli Kömeci'nin coğrafi işaretli bir ürün olarak özgün özelliklerini ve bölge için taşıdığı önemi vurgulayan açıklamalarda bulundu.

Programın 22 Haziran 2025 tarihinde TGRT’de yayınlanacağı bildirildi.


Yayınlanma Tarihi : 03.06.2025