STAJ DUYURUSU (GÜNCELLENDİ) 25 MAYIS 2022

Staj süresi 30 gündür. 30 Gün Tamamlamayan Öğrencilerin Stajları Kabul Edilmeyecektir.
Staj Başlangıç tarihi 20 Haziran 2022 'dir.
Haftada 5 gün stajını yapacak olanlar  Staj Bitiş Tarihi 03 Ağustos 2022
Haftada 6 gün stajını yapacak olanlar  Staj Bitiş Tarihi 28 Temmuz 2022

* Resmi Tatillere Yapılan Ek Tatil Günleri ve Hastalık Halinde Rapor Alınmasında Staj Bitiş Tarihleri Farklılık Gösterecektir.

**Staj süresi içinde rapor alan öğrenci Sağlık birimlerince düzenlenmiş olan sağlık raporalarının en geç raporun düzenlendiği günü izleyen iş günü içerisinde işyerine ve okul öğrenci işleri birimine, Staj Danışmanına bildirmesi gerekmektedir. Sağlık raporunun bildirilmemesi durumunda karşılaşılan cezalar, işlemin yapılmasında sorumluluğu olan ve işlemde kusuru bululananlara rücu edilecek ve dolayısıyla cezai yükümlülüğün muhatabı olacaktır.

Önemli NOT: İşe giriş bildirgenizi işe başlamadan birkaç gün önce e-devlet kapısından arama yerine işe giriş bildirgesi yazıp alabilirsiniz.

Staj Bilgilendirme formu                                  Pdf
FORM 1
                                         Word      Pdf
FORM 2              SPAS Müstehaklık Belgesi https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama