Ders Programı 2020-2021 Bahar Yarıyılı

Ders Programına ulaşmak için tıklayınız

11.02.2021 tarihinde  İnternet ve Ağ Teknolojileri  Programında 2. sınıfında güncelleme yapılmıştır.
14.02.2021 tarihinde  Posta Hizmetleri Programında2. sınıfında güncelleme yapılmıştır.
17.02.2021 tarihinde  Bilgisayar Programcılığı 1 ve 2. sınıfında güncelleme yapılmıştır.
17.02.2021 tarihinde  Muhasebe Programı  1. sınıfında güncelleme yapılmıştır.
22.02.2021 tarihinde  Yerel Yönetimler Programı 2. sınıfında güncelleme yapılmıştır.

Bölüm Başkanları ve Danışman Listesi için tıklayınız

2020-2021 Bahar Yarıyılı Ders Alma ve Katkı Payı Ödeme Tarihleri

Ders Alma              15 - 19 Şubat 2021
Katkı Payı Ödeme 15 - 19 Şubat 2021

Not: Ders Alma işlemini yapıp onayladıktan sonra danışmanınızın  onayını bekleyiniz.
Aldığınız dersleri danışmanınız onayladıktan sonra ileride mağduriyet yaşamamanız için öğrenci ve danışman onaylı çıktısını alınız.

İkinci Öğretim / Artık Yıl / Yabancı Uyruklu / İkinci Üniversite okuyan  öğrencilerin ders kayıt onayları katkı payını ödedikten sonra danışman tarafından onaylanır.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız

Şifre yenilemek için tıklayınız.

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Yatırma;
Türkiye’deki tüm Vakıflar Bankası şubelerinden, Vakıf Bank Mobil Bankacılık ve Vakıf Bank ATM'lerinden öğrenci numaranız ile 15 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 09:00 dan, 19 Şubat 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Adına Online Tahsilat/Kurum Faturadan Öğrenci Numarası  ile Öğrenim ücretinizi yatırabilirsiniz. (Katkı Payını yatırdıktan sonra mutlaka dekont / işlem fişi alıp saklayınız)

NOT: Kimlik ve öğrenci bilgileriniz girildikten sonra yatıracağınız harç miktarı ekranda otomatik olarak görünecektir. Bunun dışında herhangi bir hesap numarası veya İBAN numarası yazarak ödeme yapmayınız.