Mezun Olup Diploması Yeni Hazır Olan Öğrenciler 05.04.2022 tarihinde güncellendi

Diploması Hazır Olan 2021 ve 2022 Yılı Mezunları için  T
ıklayınız.

Soru  :Okulunuzdan Yeni Mezun Oldum.Mezuniyet için herhangi bir işlem yapmam gerekir mi?
Cevap:Okulumuza ait olan kitap,kep ve cübbe herhangi bir materyal,cihaz vb. yoksa  öğrenci kimliğini öğrenci işlerine bırakmanız yeterlidir.
Fakat Okulumuza ait olan kitap,kep ve cübbe herhangi bir materyal,cihaz vb. varsa mezuniyetiniz okulumuza ait malzemeyi teslim ettikten sonra yapılır.

Soru  :
Diplomam Hazır Almak İçin Ücret Ödeyecek miyim?
Cevap:Diploma için ücret talep edilmemektedir.

Soru   :Diplomam Hazır Nasıl Alabilirim?
Cevap:Diplomanızı Aşağıda Belirtilen 3 Şekilde Alabilirsiniz.
1-Şahsen Gelerek (TC Kimliğinizle veya Ehliyet Belgenizle)
2-Başkasına Aldırabilirsiniz(Noterden Onaylı Vekaletname Belgenin Aslı Olacak)
3-Diplomanızı Adrese Talep edebilirsiniz. (Talep Ettikten Sonra Kargo Şirketini Okulumuza Yönlendirmeyi UNUTMAYIN!!!)

Soru:Diplomamı Adrese Nasıl Talep Edebilirim?
Cevap:Diplomanızın
Adresinize Teslim Edilmesini
İstiyorsanız Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz.
*Diploma Adrese Talep Formunu Tıklayınız.
*Diploma Adrese Talep Formunu
ve TC. Kimlik fotokopisini ve Okulumuza fax 0372 556 35 74 yada mail dmyo@beun.edu.tr gönderiniz.
*Çektiğiniz Fax yada mail teyidi için öğrenci işleri birimi ile irtibata geçip onay alınız. (Tel: 0 372 556 35 73 Dahili 122)
Onay Aldıktan Sonra Devrek' te Bulunan Kargo Şirketlerinden Herhangi Biriyle İrtibata Geçip Diplomanızı Adresinize İsteyebilirsiniz.
( Kargo Ücreti ve Sorumluluğu Öğrenciye Aittir
)